DUYURU

Benimle kendi yanlızlıklarından kaçmak için arkadaşlık kuranlar, sadece kendilerini anlatıp, dinlemesini beceremeyenler, sessizliğin değerini göremeyenler, sadece kendi egolarını, arzularını, beğenilme ve sevilme isteklerini tatmin etmek için beni arayanlar ve soranlar, sadece eylence, şaka, keyif peşinde koşan ve arkadaşlığın bunların peşinde koşanlarla kurulması gerektiğini düşünenler, kendilerinin tüm hallerini (mutlu, mutsuz, sakin, kızgın vs vs) benimle paylaşamayanlar, bana güvenmeyip kendi çıkarları için bana dürüst olmayanlar, benim dürüstlüğümden şüphe duyanlar, beni olduğum gibi kabul edemeyenler, sürekli dedikodu yapanlar, hayatın derinliklerine inmeyi sevmeyenler, sırf konuşmuş olmak için konuşanlar, duygusallığı acizlik ve zayıflık olarak görenler, kafalarında sürekli senaryo kurup, kendilerine bakmak yerine hep başkalarını gözlemleyenler, beni ve başkalarını "idare" ederek kontrol altına sokmaya çalışanlar, her şeyden çabuk sıkılıp daldan dala atlayanlar, benim yaşamımda olan hiçbirşeyi hatırlamayanlar, başkalarına ayıp olmasın diye beni ve kendilerini kasarken, bana yaptıkları ayıbı farketmeyenler, beni kendi arzuları ve emelleri peşinde koşarken duymayanlar, hayallerimi, duygularımı, düşüncelerimi anlamaya çalışmayanlar, feslefi konularla dalga geçenler ve en önemlisi, benim kendimi onlarla paylaşmama kendi gururları, korkuları ve inançları yüzünden izin vermeyenler. Kendilerini saygıyla selamlar, bir süreliğine onlara olan ilgimi, dikkatimi, sabrımı, karşılıksız sevgimi, gösteremeyeceğimi önemle duyururum. Neden mi? Çünkü yukarda bahsettiklerimin hepsinin, az ya da çok bir parçası bende de mevcuttur...
Üstüne alınanlara önemle duyurulur!
Oh be rahatladım:) Blogun bu işe de yaraması ne hoşmuş:)!

Yorumlar

Erdem Ferit Baskaya dedi ki…
Yazı Türkçe olduğuna göre üstüne alınması gerekenler Türk. Bir de herkes üstüne alınmış olmaktan mı çekindi bilemiyorum kimse yorum yazmamış. Herkes yalnızlığın yanlış adresinde. Umarım yazın Ege mavisinde Arkadaşlık Beyannamesi'ni revize edersin. Bu yaklaşım çok devrimci olmuş.:-)
Fuliyama dedi ki…
amacım devrimci olmak falan diil:) Bir amacım da yok zaten..sadece içimden dökülenleri belki de ilk defa sansürsüz bir şekilde akıttım...buna izin vermek için blog mükkemmel bir ortam:)
Buna ragmen yanımda kalmayı seçenler uygun olanlar:)
Fuliyama dedi ki…
Bir de, kendi ana dilim dışında duygularımı tümüyle ifade edemiyorum. Yoksa Çin'ce de yazardım:)
nilufer dedi ki…
uygundur fulim, her "hal" icine girilen her duygusal hal uygundur,içerde ne varsa sureti dışarda yeralır sanırım, sen de demişin zaten.. )içteki ve dıştaki bir olana kadar bu macera devam eder gider,sevmek ve sevmemenin, kızmak ve kızmamanın, soğuk ve sıcağın mutlaklığı yok..kesin sınırları da yok, bi derece düşün, sıcaktan soğuğa geçerken kesin bir noktası varmıdır, sıcakken ahha burada soğudu diyemeyiski, geçişler olur anda anlık, ne ki anlayacagiz bi gün...bugün bunu hissetmişsin ve dökülmüş dudaklarından yazıya hislerin oh ne ala içinden taşmış..)
öptüm yaf ben seni )
Fuliyama dedi ki…
Bu yazdıklarımı anlama konusunda bana en yakın insanlardan biri olduğunu biliyordum Nilü'cügüm:)

Söylediklerin benim her türlü duyguyu deneyimlememe izin verişimden bahsediyor kesinlikle... ve sadece "an" da izin verilen bir oluşu..

msnime bu günlerde koydugum bu alıntıda da bahsediligi gibi, var oluş bir bütündür...

Opposites are merely pieces of the same part viewed from a different perspective

Ben de öptüm kocaman:)
Adsız dedi ki…
Kedicik söylememiz gereken her şeyin sen büyük bir cesaretle yazmışsın.Sadece şunu eklemek istiyorum.KAYBETTİKLERİNİ İÇTEN VE SAMİMİ OLMAKTAN DOLAYI KAYBEDİYORSAN ONLAR ZATEN KAYIPTIR.Bu yüzden sakın kendini üzme olurmu.Seni çok seviyorum kedicik.
Fuliyama dedi ki…
Bir şeyi kaybettiğimi sanmiyorum. Ve üzgün de diilim ki:)Aksine içim çok rahat çünkü ne isem o yum..başka seçeneğim var mı:)
dadagu dedi ki…
olay rusya'da geçiyor?
Fuliyama dedi ki…
olay kalbimde geçer...geçer ve gider..başlar ve biter...en güzeli de bu:) Bu yazdıklarımdan sonra kendimi daha iyi tanımaya başladım..hergün bir adım daha yakınım kalbime, kendime ve olmaya sadece olmak..olmama izin vermek içindir tüm bunlar:)
dadagu dedi ki…
yayana atlı atlıya koşu
dallıya kuşak kuşağa poşu
sohbete helva helvaya turşu
turşuya soğan ne güzel uymuş

(levni)
Adsız dedi ki…
içini bosaltigin için sagol kedicik !
kendi kendinle dürüst olmak, ve bunlari söleyebilmek önemlidir, bunu bana sen ögretmistin yanilmiyorsam di mi :-)
et puis un blog ça sert a ca, non ? ^^
Je t'espere souriante, avec la vie a tes cotés...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Gagalı Siyah Kuş

Fu (Japonca Rüzgar)

Karadeniz, Yente Yaylası ve diğerleri...