Bursa yolunda

Bursa yolunda, otobüsün penceresinden sıra sıra akıp giden zeytinliklere bakıyorum. Yolun sonuna yaklaşık bir saat kalmış. Hafif bir yağmur pencereye dokunuyor. Beyaz bulutlar gökyüzünü kaplıyor. Güneş aralarından gözkırpıyor. Tam 5 gün sürecek bir eğitim fuarında görevliyim. Yolculuğu çok seven ben için ne güzel bir armağan. Kendimle başbaşa kalma zamanı, yeni bir şehri keşfetme zamanı. Yemyeşil otlaklara düşüncelerimi bırakma zamanı. Bakalım nasıl bir macera beni bekliyor olacak orada. Kimbilir belki de sadece bloglarından tanıdığım bazı güzel insanlarla karşılaşma fırsatım olur.  Tüyap fuarında izmir ekonomi üniversitesi standında olacağım önümüzdeki günlerde. Evrenin tesadüf adı altında bize sunduklarına açık bekleyeceğim zamanın getireceklerini. 
 
Hem yolculuk yapmak hem  de yazmak ne güzelmiş... yeni otobüslerin sunduğu bir güzellik internet!
Bursa da görüşmek üzere!

Yorumlar

guguk kuşu dedi ki…
ohhh severim böyle zorunlu tek başına kalmaları, bilmediğim sokaklarda gezmeleri,bi başıma elimde kadeh, restorantta yemek yemeyi.
benim için de gez:D
imroz dedi ki…
:) ne güzel bir haber bu böyle..hoşgeldin şehrime..fuar için cumartesi işten izin alabilirsem gelip yanına bir merhaba derim o zaman :)
Fuliyama dedi ki…
Ne güzel bir ortak yanımız varmış sevgili Guguk kuşu! akşamları da olsa gezeceğim elimden geldiğince!

Sevgili Zehra çok sevinirim eğer karşılaşma fırsatımız olursa, genelde 4-5 gibi bitiyor işimiz aklında olsun gelebilirsen süper olur cidden!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sarı Gagalı Siyah Kuş

Fu (Japonca Rüzgar)

Karadeniz, Yente Yaylası ve diğerleri...